Prijava za učesnike

Poštovani, veliko nam je zadovoljstvo jer ste izrazili interesovanje za prijavu na ovogodišnju trku poznatih ljubitelja Jahorine i nadamo se da ćete se odlično zabaviti i usput ostvariti i odličan rezultat. Popunjavanjem ove forme pristajete dati svoje lične podatke organizatorima koji će vas moći kontaktirati iz organizacionih razloga i slati vam obavijesti koje se vezuju za održavanje ove manifestacije. Prijavom prihvatate organizatorsku izjavu o odricanju odgovornosti u slučaju vašeg pada ili povrede.

Broj učesnika u trci je ograničen i registracijska forma dozvoljava ukupno 40 prijava. Prijave su još uvijek otvorene i ostalo je još svega nekoliko mjesta.

Uslovi:

Kotizacija za prijavu za trku iznosi 100 KM. Ovaj skromni iznos, zajedno sa prikupljenim iznosima od drugih kotizacija, će na dan trke, javno tokom održavanja koncerta biti doniran u humanitarne svrhe za djecu kojoj je ovaj novac prijeko potreban.

Posljednji dan za prijave: 24.02.2019. ili do popune mjesta (prijava se smatra validnom po primitku bankovnog izvoda o kotizaciji).

Podaci o bankovnom računu


Nosilac računa: Termag d.o.o. Rogatica - poslovna jedinica Termag Hotel Jahorina

Naziv banke: Nova banka A.D. Banja Luka

Br. žiro računa: 555-002-00036138-49 kod Nove banke AD Banja LukaInstrukcije za uplatu na devizni EUR račun:


BANK: Nova banka A.D. Banja Luka,

Swift code: NOBIBA22

IBAN: BA395551101000133692

BANK: COMMERZBANK, FRANKFURT

Swift Code: COBEFFXXX